Individuele loopbaanbegeleiding
Inspirerende walkshops op het werk
Leerrijke groepswandelingen
Welzijn op het werk waarmaken
Lezingen & infosessies

Wandelcoaching – Individuele loopbaanbegeleiding

Ben je uitgekeken op je job, heb je zin in iets nieuws maar weet je niet wat? Twijfel je aan waar jijzelf nu eigenlijk goed in bent?Wil je terug aan de slag na een break? Voelt de stap naar begeleiding wat ongemakkelijk, en hou jij ook vooral van gesprekken in een informele context? 

Dan nodig ik jou uit om samen te gaan wandelen, buiten, in de natuur: put on the hiking boots to boost your career! In 4 wandelingen krijg je focus en vertrouwen om met concrete acties op stap te gaan naar een job die swingt en jou voldoening geeft. We praten (en zwijgen) onderweg, doen oefeningen en werken verder via thuisopdrachten. Het resultaat? Je gaat met zelfvertrouwen en energie naar je werk en weet welke richting je uit wil.

Wandelen & Natuur op het werk – Inspirerende walkshops

Voel je je soms futloos, moe, weinig geconcentreerd? Ben je die klassieke vergadering beu? Nood aan frisse lucht? Zoek de natuur op! En ja, dat kan ook op het werk.

Op een laagdrempelige, ongedwongen, actieve manier wordt men in een wandeltraject gesteund en gemotiveerd om het eigen welzijn/het welzijn van collega’s te verhogen. Het resultaat? Je hebt inspiratie om gezonder en duurzamer aan het werk te gaan/blijven, je prestaties verbeteren, je engagement verhoogt.
 

Via themawandelingen in groep werk je niet louter aan je eigen acties, maar kan je ook leren en steun krijgen van elkaar. De trajecten (stressmanagement, energiebehoud, gezondheidsbevordering via “bosbaden”, wandel-vergaderen, wandelend solliciteren, wandelend functioneringsgesprekken voeren, … ) kunnen op maat van jouw team of organisatie georganiseerd worden.

Begeleiding – Leerrijke groepswandelingen

Lijken alle mensen rond jou perfect hun weg te vinden in hun loopbaan en leven, maar jij worstelt en voelt je onzeker? Of wil je gewoon af en toe wat meer voor jezelf doen, even dat moment nemen om aan je eigen goed-voelen te werken?

Op een ongedwongen en actieve manier word je in een wandeling gesteund en gemotiveerd in het nemen van concrete stappen. Via themawandelingen in groep werk je niet louter aan je eigen acties, maar kan je ook leren en steun krijgen van elkaar. Themawandelingen (stressmanagement, energiebehoud, gezondheidsbevordering via bosbaden, … ) zijn na individuele inschrijving (zie) voor iedereen toegankelijk of kunnen op maat van jouw groep georganiseerd worden.

Wandelen & Natuur op het werk – Welzijn op het werk waarmaken

Als HR professional waak je mee over het welzijn van alle medewerkers in je organisatie. Een hele verantwoordelijkheid. Dankzij je servicegerichtheid en hart voor mensen wil je, zeker in onzekere tijden met snelle veranderingen, 
je steentje bijdragen aan het verbeteren van het alledaagse werkleven van je mensen. Makkelijker gezegd dan gedaan, niet? 

Op een actieve manier word je in een wandeltraject gesteund in het nemen van concrete stappen om een HR welzijnsbeleid/draaiboek voor jouw organisatie te creëren. We versterken bovendien je competenties om dit plan effectief op tafel te leggen en tot uitvoering te brengen. Onderweg praten we, doen oefeningen en werken verder via thuisopdrachten. Het resultaat? Je gaat met zelfvertrouwen en energie aan de slag met je welzijnsdraaiboek en bent gesterkt om die noodzakelijke buy-in van je management team te verkrijgen.

Lezingen & infosessies

Wat is wandelcoaching? Wat maakt dit anders dan andere vormen van coaching? Wat is de meerwaarde?
Waarom is natuur en beweging van belang in ons dagelijks (werk)leven?

Over al deze thema’s geef ik graag meer toelichting, in een infosessie, een lezing… en jawel, dat kan ook al wandelend. Je krijgt de wetenschappelijke achtergrond, begrijpt beter waarom deze manier van werken/leven/coachen net dat tikkeltje meer kan brengen, krijgt inzicht in de impact van de methode en ervaart de effecten meteen zelf.