Liesbet

Er zijn zo van die mensen die erin slagen om samen met jezelf van bepaalde momenten in je (professionele) leven gamechangers te maken. Mensen die niet veel nodig hebben om te weten waar het om gaat, en waar het om draait als je je aanpak die hoognodige draai wil geven. Katleen is zo iemand. Wat ik van haar al niet leerde tijdens onze loopbaanbegeleiding in de natuur (en via videocall toen Corona een stokje voor onze wandelingen stak)! Bevlogenheid zonder spierpijn te krijgen aan je vleugels. De lat net hoog genoeg leggen voor mooi werk, maar zonder er blessures aan over te houden. Energie tanken aan je waarden en talenten. Veel ‘willen’, maar niks ‘moeten’ als je het echt wil. Tijd en voornemens bewaken. Plots voltijds thuiswerken tijdens Corona. En dan: blijven presteren in een wereld die stilstaat. Zonder Katleen was er niks van in huis gekomen! Zo content dat we samen aan deze coachings begonnen zijn. Een beetje een heldin, die natuurcoach van me!

Inge

Jouw interventies in mijn leven waren van onschatbare waarde, je hielp me terug te zien wie ik ben en wat ik kan en graag doe. Door je samenvattende woorden hielp je mij letterlijk het bos door de bomen te zien, of eerder omgekeerd. Je geeft ook soms gewoon boem pats advies en dat was ook heel waardevol.

Bart

Ik vond de wandelcoaching laagdrempelig, rustgevend, maar ook confronterend. Je leert en ontdekt veel over jezelf door middel van oefeningen in de natuur. Het helpt je hoofd leeg te maken en terug richting te geven aan je carrière

Sylvie, IKEA Gent

Licht gestresseerd door tijdsgebrek en fileleed kom je met piepende banden tot stilstand aan de ingang van een bos. Je collega’s en Katleen staan er al en je weet niet goed wat je kan verwachten. En hoe vreemd kan het zijn, maar een paar uur later kom je volledig ‘zen’ terug uit het datzelfde bos gewandeld. Alsof je uit een wellnesscenter komt… Wat de natuur zoal onbewust met je doet krijg je allemaal te horen tijdens de wandeling. Maar Katleen laat je ook stilstaan, even bezinnen en vooral beseffen dat tijd nemen in de natuur écht zinvol is om erna weer productief en helder te zijn en te denken. Dus zet je zintuigen op scherp, stel je open om terug na te denken en ga es het bos in met Katleen. Een echte aanrader, het heeft ons groepje ferm deugd gedaan!

Sophie

Ik keek altijd enorm uit naar de wandelcoachings met Katleen. Ze laat je eerst ‘aankomen’ in de natuur zodat je helemaal ontspannen aan de wandeling kan beginnen. Katleen stelt vervolgens de juiste vragen en vat al je ideeën of bedenkingen snel en bondig samen. Ze gebruikt de natuur als leidraad voor je carrièrepad. Dat bracht mij tot verrassende inzichten. Ik had een echte ‘Aha-erlebnis’ over mijn droomjob tijdens mijn eerste wandeling en zal dat idee niet snel meer laten varen. Katleen gaf mij het vertrouwen om  langzaam naar mijn droom toe te werken, stap voor stap. Toen ik het zelf niet meer zag wees Katleen telkens weer op mijn ervaring, unieke persoonlijkheid en talenten. Daar ben ik haar ongelooflijk dankbaar voor. Ontdek zelf wat voor een straffe coach ze is tijdens een wandelcoaching. Doen!  

Aleksandra

Wandelcoaching met Katleen werkte voor mij vertragend en verruimend.
De oefeningen in de natuur geven je de tijd om aan te komen en echt aanwezig te zijn in het moment. De wandelingen imet de begeleidende vragen van Katleen creëren de ruimte en vrijheid om na te denken over mogelijkheden die niet noodzakelijk op je  “klassieke” carrièrepad liggen.
Katleen geeft je de vrijheid om te vertellen, ze kan je meanderende verhalen goed tot de essentie herleiden en stapsgewijs begeleiden in nieuwe mogelijkheden.

Marijke

Onze wandelingen heb ik ervaren als: een uurtje tijd voor jezelf, een manier om te connecteren met jezelf. Soms confronterend, maar altijd waar. Soms is het overzicht even zoek, of de richting die je uit wil is niet duidelijk. Onze wandelingen hebben daarin geholpen, je geeft aandacht aan jezelf en er wandelt iemand naast je die je de juiste vragen stelt. Niet al mijn vragen zijn beantwoord, maar de weg is ingezet, en de richting is helder. En dat geeft de nodige rust en ook energie om de weg verder te zetten

Nathalie, AUSY/a Randstad Company

Ik kwam bij Katleen terecht voor een workshop rond stress en burn out voor mijn teamleden. We kregen eerst een lezing over dit onderwerp, nadien zijn we het bos ingetrokken voor een ‘bosbad’. Tijdens deze mindful wandeling leerden we stil te staan bij het moment, bewust adem te halen, en kregen we oefeningen rond stretching en tips om tot rust te komen, het hoofd leeg te maken. Dit alles steeds in combinatie met het rustgevende van de natuur. Zeer fijne ervaring en mijn collega’s waren ook heel positief! 

Jurgen

Ik wist in het begin niet goed wat verwachten.Het is een zeer leuk concept en het heeft me zeer zeker geholpen. Katleen is aangenaam en iemand die zeer goed mensen leest en goed kan luisteren. Voor mij is het zeker de juiste keuze geweest