Praat jij ook makkelijker in informele setting? Laat dat nu een van voordelen zijn van wandelen: we hoeven elkaar niet in de ogen te kijken, we zijn gewoon buiten … ga je dus mee op stap met Katleen Van den dries?

Vanuit mijn hart voor mensen en passie voor talent ben ik reeds jarenlang actief in Human Resources. Anderen helpen ontwikkelen fascineert me. Ik zet me dan ook met veel enthousiasme in wanneer ik mensen kan stimuleren het beste uit zichzelf te halen en tevreden te zijn op het werk. Zowel binnen organisaties als daarbuiten.

Ik hou bovendien van buiten zijn. Als wandelcoach kan ik mijn ervaring en mijn beide passies, mensen en natuur, combineren.

Ik geloof in de kracht van beweging, van de natuur en van buiten zijn. Bij wandelcoaching gebruiken we al deze elementen om samen tot oplossingen te komen: zowel de rust die natuur brengt als de continu veranderende omgeving zetten je op een laagdrempelige manier aan tot actie. Wandelen biedt op een natuurlijke manier mogelijkheden om inzicht te krijgen in waar je op dit moment staat en waar je, bijvoorbeeld in je loopbaan, naartoe zou willen. Je zet letterlijk stappen vooruit. Zo ga je actief met je vraag aan de slag, en je ervaart welke obstakels je achter je laat. De natuur biedt bovendien altijd wel een passend voorbeeld, door middel van een uitzicht, een geur, het weer of een gevoel. Door naar buiten te gaan en te wandelen, geef ik de natuur een rol in het coachingstraject zonder dat een oefening als gekunsteld wordt ervaren.

Waarom ik wandelcoach werd en wat me drijft, lees je hier: Wandelcoaching in organisaties: het kan!

Gecertificeerd wandelcoach
HR professional
Erkend loopbaancoach bij InnerCompass
Shinrin-Yoku (Japans bosbad) begeleider

logo-wandelcoach-opleiding-liggend-transparant